Jelena Golubović sagradila kuću na selu: Vila na tri sprata koja će vas zaprepastiti: Samo pogledajte slike, sve će vam se samo reći!

0

Dvostruka pobjednica rijalitija Farma, Jelena Golubović je ostvarila svoj san o kojem je maštala dugi niz godina.

Naime ona je kupila plac koji je udaljen od Beograda, i tamo gradi svoju kuću odnoson vilu, i to sve po svom ukusu. Ona je dugo imala želju da pored stana kojeg ima u samom centur Beograda, da ima i svoju vikendicu u kojoj može da pobjegne od galame koja se dešava u Beogradu, i da ime mjesto gdje može da se odmori i opusti, bez ikakve galame, u svojoj vlastitoj slobodi.

Ona je svoju želju odlučila ostvariti, tako što je kupila lac na Avali i tamo je već i završila sa izgradnjom svoje nove kuće. Ona se dvoumila da li da kupi plac na Adi ili Avali, ali ona se na kraju odlučila za brdski dio jer kako i ona sama govori ima bolju ponudu kada je u pitanju cijena, ali i kada je u pitanju veličina i samog placa.


Jelena Golubović je rođena prvog jula 1979. godine i ona je srpska glumica i režiserka. Najveću slavu je doživila učešćem u rijaliti programima gdje je u više navrata pokazala da je spremna na sve da bi došal do glavne nagrade, odnosno bila je spremna na sve kako bi napravila jedan jako dobar šou. Kada je ona bila dijete, njen otac je dobio posao u glavnom gradu Ukrajine u Kijevu, i ona je tamo i odrasla. Srednju školu kao i školu akademskih umjetnosti je završila tamo i također je dobila zvanje filmskog i pozorišnog režisera.

Preporučujemo