Novo Showbizz

Jedna je od najbogatijih pjevačica na estradi, posjeduje nekretnine širom svijeta: A čitav život je nesretna zbog jedne želje koju u životu nije ostvarila!

Ona za sebe kaže da je milionerka, ali misli da je sve džaba jer nema svoje djece. 

Pjevačica Branka Sovrlić (63) je tokom karijere stekla ogromno bogastvo, ali iskreno priznaje da žali što se nije ostvarila u najljepšoj ulozi a to je da bude majka.

Ova pjevačica i njen suprug posjeduju nekoliko luksuznih stanova u Sarajevu i Beogradu, kao i restorana, ali cijeli taj materijalni sttu im ne može da namjesti žal zbog toga što nisu proširili porodicu.

– Paja, odnosno Sadik Pašić, koji je moj muž, i ja smo stekli mnogo. Bez lažne skromnosti, mi smo milioneri, ali voljela bih da imamo mnogo manje, a da nam je Bog, odnosno ta neka viša sila, sudbina, podarila djecu, ili bar jedno dijete. Ovako bi neko rekao džaba nam sve. Jednostavno nam se nije dalo da u savršenom braku sa mnogo ljubavi i poštovanja postanemo i roditelji. Izgleda da Bog ne da sve – ispričala je pjevačica.

Ali, Branka djecu i unuke svog brata doživljava kao svoje i jako im je privržena.

– Iako mi nemam svoju djecu, tako doživljavam djecu i unuke mog brata, koji je zauvijek napustio ovaj svijet u februaru ove godine. Još se nisam oporavila niti ću ikada, vjerujem. Moj brat i njegova porodica su ostali živjeti u Nišu, a ja sam zbog Pajine mame morala da se preselim u Bosnu – rekla je pjevačica.

Inače Branka je svog supruga upoznala na jednom od svojih nastupa. Sadik je nekada bio muzički producent, a danas je uspješni preduzetnik, a on i pjevačica sav taj novac koji su zaradaili su ulagali u nekretnine.

 

Oglasi – Advertisement