Javio se čovjek koji je likvidirao Lanu Bijedić (19)? Policija se digla na noge zbog ovog komentara, detaljno opisao zlodjelo – Balkan Life Today

Javio se čovjek koji je likvidirao Lanu Bijedić (19)? Policija se digla na noge zbog ovog komentara, detaljno opisao zlodjelo

  • Balkan
  • October 21, 2019
  • Comments Off on Javio se čovjek koji je likvidirao Lanu Bijedić (19)? Policija se digla na noge zbog ovog komentara, detaljno opisao zlodjelo

Uveliko se vodi istraga nakon što je likvidirana mlada djevojka, 19-godišnja Lana Bijedić,  a istražiteljima je naročito u oči upao komentar nepoznatog korisnika na jednom hercegovačkom portalu, u kojem je iznijet niz detalja i pojašnjeno koga bi trebali opet ispitati.

Nije isključena mogućnost da je osoba koja je napisala ovaj komentar, svjedočila na neki način događaju – a sumnja se i da je sam počinioc napisao komentar.

-Svjedoci, naročito ribar, opazio ga je ili taj dan ili dan nakon što je djevojka likvidirana, kad je došao tu da uzme to što mu je na mjestu zlodjela ispalo iz džepa, bio je to ili punjač ili novčanik. Policiji je uzeo dokaz pred nosom. Ponovo ispitajte tu stariju ženu da li je osim Lane ugledala još nekog da hoda tim putem. Vjerovatno je žrtva krenula tu zato što je prosto željela da bude sama, bila je tužna zbog momka, ali policija će to vidjeti u njenim zapisima. Taj momak uopšte nije povezan s ub ojstvom.

Dalje… počinioc je ubrzao i uspio da sustigne Lanu. On najbolje zna kako se on njoj pokušao upucavati, a zna i da se njegov prilaz nije dopao žrtvi i povrijedila ga je…bukvalno da je on pobjesnio i tu je uslijedila tučnjava i svađa. Njih dvoje su se bukvalno mlatili. On je nju u tom trenu htio da zadavi i pokušavao je. Kad je pala u nesvijest, ubacio je u rijeku – naveo je on u svom komentaru.

Sada se mjesto oko rijeke čini sablasno. Mještani s kojima su policija i mediji razgovarali prisjećaju se da su se nekad tu ljubavni parovi sastajali, ali ono miruje već nekoliko godina.

Tu je prije nekoliko godina jedna osoba izvršila suicid, kad se mladić s mosta bacio pored rijeke. Oni koji su se tu nekad susretali davno s nostalgijom će se sjećati tih ljepših vremena bez vrpci i policijskih vozila.

Prošle su dvije sedmice od potresnog slučaja, a javnost i porodica zaslužuju znati istinu o tome šta se desilo Lani Bijedić. Slučaj je izuzetno tajanstven, ali javnost je uvjerena da će policija ovaj slučaj riješiti, naročito jer će uskoro stići rezultati vještačenja od kojih bi negdje morao da bude odgovor na pitanje ko je počinio ovo zlodjelo.

Loading..