Novo Showbizz

“Jaukao sam, kašljem od januara”: Đorđe David otkrio gdje se zarazio koronom, a i šta mu je rekla djevojka sa kojom ima dijete!

Roker Đorđe David se nalazi na Klinici za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije, gdje je hospitalizovan radi upale pluća, ali i povišene temperature.

On je javnosti saopštio da ima korona virus, a onda je otkrio kako je sve počelo i kakve je simptome imao.

– Pokušavam da shvatim kako sam dobio virus, a onda sam se sjetio da sam se ponašao primitivno, dok je sve brujalo o tome. Mislio sam da sam do te mjere jak, da nikako ne može jedan virus da me upropasti. Kašljem od januara periodično i to vrlo ozbiljno – priča on i otkriva kada misli da ga je ovaj virus zahvatio.

– Prošao sam 2000 kilometara od 11. do 14. marta kroz Makedoniju, pa Srbiju, gdje sam bio u kontaktu sa ljudima. Sad kad vrtim film unazad, shvatam da sam sa najmanje 500 ljudi bio u kontaktu tih dana. Slikao se, upoznavao konstantno… Uopšte nisam razmišljao da to može da mi se desi. Poslije, kada sam došao u Srbiju, Ana, djevojka sa kojom imam dijete, rekla mi je da više ne mogu da viđam nju i dijete u stanu, nego samo ispred zgrade. Opomenula me je odmah tada zašto ne shvatam ozbiljno cijelu ovu situaciju i hvala Bogu da je to tako uradila – govori on.

Simptomi su počeli pomalo po njegovom povratku.

– Uz suhi kašalj koji me je pratio, 18. i 19. marta vozio sam biciklo preko 40 kilometara, baš kao što to sada rade ovi koji neće da sjede kod kuće, onda sam završio u krevetu. Sutra dan je krenulo sa blagom vrtoglavicom. U noći između 23. i 24. doživio sam, biću slikovit, nevidljivog neprijatelja koji mi pušta električnu energiju kroz organizam. Od glave do pete kao da mi je struja kroz organizam išla, trčao sam kroz stan i jaukao, tuširao se po nekoliko puta. Tada sam temperaturu imao 38, već ujutru sam imao 39, 4 i odmah sam otišao na infektivnu kliniku i dalje se desilo to šta se desilo – ispričao je Đorđe.

Oglasi – Advertisement