Japanska dijeta traje 7 do 12 dana, a skida i najveći stomak: Prži salo i ubrzava metabolizam

0

Dijeta o kojoj čitate u ovom članku je postala veliki hit u svijetu i ona polahko dobija dosta na svojoj popularnosti. 

Osnovno pravilo ove dijete jeste to da svako jutro za doručak jedete bananu i da popijete čašu vode ili dvije čaše mlake vode. Preostali obroci koje jedete treba da budu lagani, manji i češći. Pravila koja mogu da budu stroga za ostatak ishrane u danu se u ovoj dijeti ne nalaze.

Kafa

Možete da nekada popijete kafu ili čaj koji nećete da zasladite, ali se preporučuje da je najbolje da ih se tokom držanja ove dijete ne dotičete.

Alkohol

Ova dijeta ne podržava alkohol, zbog toga je potrebno da ga totalo izbacite iz vaše svakodnevnice.

Slatkiši

Ukoliko ne možete da odolite slatkišima u ukoliko ste navikli da ih jedete, možete pojesti mali komad crne čokolade, najkasnije do tri sata poslije podne. A ukoliko ste ljubitelj slanih girckalica, najbolja stvar za vas jeste da pravite kokice sa malo ulja i soli.

Večera

Vaš posljednji obrok je poželjno da jedete oko osam sati, iako bi bilo najbolje da ništa ne jedete poslije šest sati.

Ukoliko želite da dobijete još bolje rezultate, najbitnija stvar jeste da pijete dosta vode a pored toga je bitno i da radite neke vježbe. Jer sama dijeta vam neće donjeti savršeno tijelo ukoliko se ne pridržavate treninga i vježbi. Najbolja stvar jeste da tri do četiri puta sedmično ubacite neke terninge u vidu kardia, a to je trčanje, brzo hodanje, biciklizam i slično. Sa ispravnom dijetom i fizičkom aktivnošću ćete nakon par mjeseci dobiti rezultate od kojih ćete sigurno biti zadovoljni.

Preporučujemo