Novo

“Izgovorila sam “da” , a onda sam zanijemila od šoka kada sam ugledala ovaj prizor”

 Jelena i Sanja, djevojke iz Beograda, bile su najbolje drugarice od rođenja, zajedno su učile da hodaju i njihovo kumstvo se nikada nije dovodilo u pitanje.

Još kao malde djevojčice pravile su planove o tome i kladile se koja će prva stati na ludi kamen. A onda je došao dan Jeleninog vjenčanja i trenutak kada je njena drugarica Sanja tako jaku vezu prodala zbog jednog bidermajera.

“Izgovorila sam to čuveno “da” te je uslijedilo čestitanje. Sjećam se da sam na najbližu stolicu spustila svoj bidermajer kako bih mogla da zagrlim svakog ko mi priđe. Nije prošlo ni pet minuta kada sam vidjela da je ta stolica prazna. Moj bidermajer je nestao”, prisjeća se Jelena. U početku uopšte nije paničila. Pretpostavila je da su djevojke uzele buket da ga vide i da će uskoro neka od njih prići i vratiti joj ga. Međutim, to se nije desilo.

“Poslije pola sata čestitanja i fotografisanja bez bidermajera, polako sam postajala sve više nervozna. Čula sam fotografa kako mi priča gdje i kako da se namjestim za bacanje buketa, ali moje ruke su idalje bile prazne”, kaže Jelena.

Potom je saopštila svom suprugu da se nešto desilo, odnosno da ne može da pronađe bidermajer. U početku se našalio i nije je shvatao ozbiljno, ali kada su pretresli cijeli restoran, shvatitli su da dragocijenog ženskog buketa nigdje nema.

“Prije mog vjenčanja sam sama sebi rekla da tog dana ne smije ništa da me iznervira i da ću se samo smijati, ali me je ovo prilično uznemirilo”, priča Jelena. Suprug ju je zamolio da uzme bilo koji od malih buketa sa mladenačkog stola i baci ga jer ipak, bitno je da se ispoštuje običaj.

Nastavak ove zanimljive priče možete pročitati na linku OVDJE.