Novo

Izdali hitno upozorenje, Lidl povlači ove proizvode: Ako ste ih kupili, ni slučajno nemojte jesti!

Lidl u zadnje vrijeme ima sve više nezadovoljnih kupaca, a njihovo zdravlje je sada ugroženo nakon što su kupili proizvode u ovim radnjama koji su bili zaraženi.

I tako tržišta u cijeloj Engleskoj, ali i cijelom ostrvu i svim zemljama koje spadaju u kraljevstvo kao što su Lidl, Tesco, Aldo, Aksa i Weitrose povlače svoje proizvode sa svojih polica, a hiljade stanovnika ovih gradova su u ogormnoj opasnosti.

Kupci neće biti u mogućnosti da vrate sve proizvode, nego samo one koji su bili ugroženi tokom proizvodnje zbog sigurnosnog curenja, koje se desilo pri pakovanju ovih proizvoda. Ovo je upozorenje samo za one sa područja Bristola i Koventrija.

A koji su to proizvodi koji su na nesreću strašno opasno po čovjeka pogledajte u nastavku ovog članka:

Šampon, LIDL čips, Tropikana Sos, štapići sa sumamo, smrznuta riba, Lidl krompir, žitarice, Lidl krekeri, zamrznuto povrće, bademi, Lidl čokolade, špinat, sir, jaja i kari piletina u sosu.

Ovako strašna situacija uticala je na sve, kako na kupce tako i na proizvođače. Zbog toga Lidl je odlučio povuće neke od svojih proizvoda upravo zbog sigurnosti svojih kupaca, a većina su ostali bez riječi kada su vidjeli kakav se propust desio. Zbog ovoga, pretpostavlja se, da će im prodaja itekako opasti u slijedećim mjesecima poslovanja, jer je ovo i više nego ogroman propust od ovako velikog i sigurnog brenda.

Ukoliko ste kupili i jedan od ovih proizvoda, zbog svoje isgurnosti predlažemo vam da ih ne konzumirate.

Oglasi – Advertisement