“Izbacio sam svoju smotanu, beskorisnu ženu na ulicu: Kada sam saznao da je ponovo trudna i da opet neće biti sposobna da mi rodi sina!

0
253

“Izbacio sam jutros svoju trudnu ženu na ulicu, stvarno više ne modu da je trpim.

Kada sam prije 6 mjeseci saznao da ću možda konačno ovaj put imati pravo dijete, odnosno sina, a ne opet djevojčicu, dao sam joj svaki mogući ugođaj. Sve što je poželjela, dobila je, pazio sam i njegovao je. A kako mi je ona vratila… saznao sam da će biti opet djevojčica. Moja mama je poznata po tome što može viskom da odredi spol djeteta i kada mi je na naše veliko razočarenje rekla da će biti i po treći put žensko nisam mogao više da trpim. Spakovao sam joj torbicu njenih stvari i jutros sam je izbacio iz stana, zajedno sa njene dvije djevojčice.

 

Ne treba mi jedna takva smotana i beskorisna, jeftina žena. Ona je naprosto sramota za ženski rod, treba da se stidi. Treba da se stidi što živi, a neke normalnije žene umiru. Javlja mi se drug kroz nekoliko sati i pita je li istina da sam je šutnuo i uporno je htio da zna koji je razlog. Kada sam mu ispričao sve šta se desilo rekao je da opet trebam da razmislim jer ipak virus napolju hara, situacija je alarmantna.

Ma neka je pojede virus što se mene tiče, neću suze pustiti. Lako je njemu govoriti. Njegova žena je savršena, rodila mu je čak dva sina, zdrava, prava, pametna. A ja, ja sam sam na ovom svijetu. Kada sam porazgovarao sa svojom majkom, rekla mi je da sam  postupio kako treba i da će ona da mi nađe pravu ženu, koja će mi konačno roditi sinčinu. I to pravog nasljednika.”

Loading..