Isprala sam katran s pluća za samo 72 sata i doktori su bili iznenađeni: Ovaj napitak čisti organizam: Probajte i uvjerite se sami!

0
49

Pogotovo ako ste pušak, a i ako niste, ovaj napitak bi trebali konzumirati kako bi izbacili toksine iz svojih pluća.

Da bi napravili ovaj napitak, potrebno je slijedeće:

– 400 grama luka

– jedan litar vode

– 400 grama šećera, ako želite zdraviju zarijantu koristite med ili javorov sirup

– dvije kašike kurkume i

– korijen đumbira i to da bude veličine palca

Priprema je slijedeća:

Potrebno je da vodi dodate šećer, te potom stavite na vatru i pustite da zakipi. Glavice luka trebate narezati na četvrtine, a korijen đumbira raskomadajte i oboje dodajte u zašećerenu vodu. Kad mješavina ponovo zakipi dodajte kurkumu i smanjite vatru na laganu temperaturu.

Tako neka se mješavina kuha sve dok se količina vode ne smanji za pila. Nakon toga je procijedite i ulijte u staklenu posudu. Pustite da se potpuno ohladi na sobnoj temperaturi a nakon toga stavite je u frižidera.

Ovaj eliksir koristite na način da ujutro uzmete dvije kašičice na prazan stomak, a navečer dva sata poslije obroka.

Uporan kašalj karakterističan je simptom bakterijskih ili virusnih infekcija disajnih organa, koje prati i gusti sekret u grlu, sinusima i plućima, koji je zalijepljen za zidove naših bronhija te se vrlo teško izbacuje.

Kašalj je prvi znak da nešto sa pluća nije u redu. Ukoliko kašljete duže od pet dana posjetite svog ljekara. Ukoliko vam doktor preporuči antibiotike, uz njih konzumirajte i ovu smjesu jer ćete na taj način u potpunosti očistiti svoja pluća.

Pored pluća, ovaj eliksir će vam pomoći da očistite cijeli svoj organizam, te će vas na ovaj način zaštiti od bakterija.

 

Loading..