Isplivala slika Lune sa djedom i tetkama iz Sarajeva: Svi ostali u čudu! Kad vidite izgled njene tetke…Luna im nije ni do koljena!

0
389

Pjevačica u usponu Luna Đogani ovih dana intenzivno boravi u rodnom mjestu njene majke, Sarajevu, a na prvom mjestu joj je posjeta porodici.

Na fotografiji se nalazi sa djedom Ahmedom, njegovom suprugom, i tetkama Aidom i Amilom. Oni su pjevačici Anabeli poslali fotografiju a ona je odmah istu podijelila na društvenim mrežeama kako bi sve upoznala kako izgleda ovo druženje.

–Moja porodica, moj ponos- napisala je Anabela. A njihovo druženje je nastavljeno u u sitnim satima u jednom od restorana, gdje im se pridružio i Ervin Mujaković.

Anabela Atijas je srpska pop-folk pjevačica koja je muzičku karijeru započela u grupi Funky G. Ona je rođena 26. januara 1975. godine u Goraždu, gradu koji se nalazi u istočnoj Bosni i Hercegovini.

Anabela je odrasla sa očevom polubraćom koji su približno njenih godina. Sa očeve strane ima dvije polusestre, Ildu i Aidu koja je po zanimanju glumica, a na bosanskoj sceni je jako poznata. Osnovnu školu je pohađala u rodnom mejstu, a uporedo je išla i u muzičku školu, odsjek gitara. U tom periodu je nastupila na poznatom festivalu Šlager i osvojila je sedmo mesto. Sa 14 godina se preselila u Sarajevo gde je upisala srednju turističku školu, a nakon dvije godine je namjeravala da se prebaci u jezičku gimnaziju.

Tada je upoznala momka Nikolu koji je trenirao rukomet i dogodila joj se prva velika ljubav. On je karijeru nastavio u Švajcarskoj pa je Anabela otišla da živi sa njim. Pošto su njegovi roditelji ostali, Nikola se vratio u Bosnu gdje je jako brzo pronađen mrtav. Ovo je za Anabelu bio jako veliki šok i bile su joj potrebne godine da se oporavi.

Loading..