ISPLIVALA slika doktorice Darije, ŠTA JE OVO? Ona je članica SEKTE, DIRA SE SA NJIMA! Niko ne zna KO SU OVI LJUDI, čime se bave?

0

Doktorica Darija Kisić Tepalčević je osoba koja je izazvala veliku pažnju i pometnju ne samo u Srbiji, nego u cijeloj regiji sa svojom pojavom, Jednostavno je očarala sve sa svojim izgledom, elokvencijom, ali je isto tako i nervirala ljude u Srbiji, jer nisu trpili da im neko jednostavno soli pamet na ovaj način. Kako god, sve što je žena rekla je istina, i desilo se sve onako kako je ona i rekla.Kada joj nisu mogli dohakati na taj način, onda su počeli kopati po njenoj privatnosti, ali jednostavno ni tu nisu mogli ništa napraviti. Nema ni jedan profil na društvenim mrežama, kćerka joj je prava enigma, kao i suprug koji je doktor, i koji također nema ni Facebook ni Instagram. A onda su joj došli glave. Shvatili su da je ona član rotary kluba Srbije, koji okuplja oko sebe eminentne i jako uticajne članove.

Bila je dovoljna samo jedna slika sa njihovog okupljanja, pa da je proglase za iluminata, jer se uveliko priča po svijetu za te klubove, da im je samo paravan, a da su oni faktički pravi iluminati. Nikola Božić predsjednik ovog udruženja za Srbiju je naveo, da ona uopšte nije članica ovog kluba, već su je samo pozvali kao specijalnog gosta povodom dana paralize.Paul Harris je osnivač ovog udruženja, a toliko su jaki da imaju preko 140 udruženja širom svijeta, a jedno od njih je i ovo iz Beograda. Sada, pitamo vas, mislite li da je doktorica Kisić Tepalčević, stvarno iluminat? Pišite nam u komentarima vaša mišljenja.

Preporučujemo