Novo

Imate li mladež iznad usne? Brzo saznajte šta to zapravo zanči: Iznenadit ćete se kad vidite kakvo značenje imaju mladeži na vašem tijelu!

Od vremena kada su postojali hinduzi, nastalo je vjerovanje kako mladež na određenom dijelu tijela označava neko stanje ili još bolje, određeno blagostanje u budćnosti.

Oblik, boja i veličina mladeža isto tako imaju uticaj na drevno iščitavanje njegovog značenja.

1. Mladež na desnom obrazu: Osoba koja ima mladež na obrazu će jako brzo nakon vlastitog vjenčanja steći veliko bogastvo.

2. Mladež iznad usne: Ovaj mladež je proslavio Sindi Kraford, to je mladež koji ima odlike upornih i tvrdoglavih ljudi koji mnogo lakše od drugih dolaze do cilja, pa samim time i brže dođu do bogastva te se brže obogate od drugih ljudi.

3. Mladež kod nosa: Ako je mladež na nosu ili odmah pored njega, postoji velika vjerovatnoća da će vlasnik biti jako imućna osoba. Osobe koje imaju mladež na nosu će doživjeti uspjeg, zdravlje i poslovni uspjeh u životu.

4. Mladež na peti: Na ovom mjestu mladeži i nisu tako česti, ali osobe koje ih imaju sklone su čestim putovanjima. Doduše, putovanja češća u blizini svog rodnog grada, ali ipak putovanje je putovanje.

5. Mladež na struku: Ovo je jako profinjen mladež, a njega imaju stvarno posebne osobe. Vlasnici mladeža na struku se većinu života osjećaju nezadovoljnim i nemirnim, jer uvijek teže nečemu višem, osobe sa ovim mladežom će često biti vrlo uspješne i postići će puno toga.

6. Mladež između očiju ili takozvano “treće oko”: Ovaj mladež obilježava bogastvo i zadovoljstvo životom većinu vremena. Ali ono što je najvažnije, vlasnici mladeža između ili iznad očiju će se naputovati u životu!

Ostatak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Oglasi – Advertisement