Novo

Imala je 270 kilograma i nije mogla da diše: GADILA SE SUPRUGU: Danas izgleda kao AVION: Niko ne može da vjeruje da je ovo ona (Foto)

Laura Perez iz San Antonia je imala nevjerovatnih 270 kilograma kada se prijavila u emisiju “My 600-lb life” sa ciljem da bi smršala.

Imala je operaciju želuca gdje joj je on umanjen i bila na strogoj dijeti, zbog koje je drastično izgubila na kilaži.

Sada sa svojih 70 godina izgleda kao manekenka.

Međutim njenom suprugu Jonnyju koji je bio uz nju cijelo vrijeme, nije se dopala njena promjena.

Kada je ona imala problem, tačnije 270 kilograma on je bio taj koji joj je donosio hranu i koji joj je pomagao oko svega. A pomoć joj je bila prijeko potrebna, jer je sve vrijeme sa sobom gdje goda da bi išla morala da nosi bocu s kiseonikom.

Kako je ona počela da gubi kilograme, njihov odnos  je postajao sve lošiji. Uprkos tome što je u emisiji govorio da mu smeta što sve mora da radi umjesto nje, kada je ona počela da mrša i  postaje samostalnija, tako se on  počeo da udaljava od nje.

Ovako je  ona izgledala sa 270 kilograma:

 

Ona je sada aktivna na svojim društvenim mrežama i na novim fotografijama koje objavljuje može se vidjeti njena nevjerovatna transformacija, a zanimljiva činjenica je kako na slikama više nema njenog supruga:

Ova žena je jedna velika motivacija mnogima i dokaz da se sve može uraditi ako imate cilj i ako ste dovoljno samouvjereni. Neki ljudi se žale da ne mogu da skinu ni 2 kilograma, a ovaj žena je skinula skoro 200. Bitno je da samo nikada ne odustajete od svojih ciljeva.