“I OVO TREBA DA BUDE NEČIJA SNAHA”: Blam i sramota današnjih djevojaka, nakon posljednje slike i vas će biti STID

0

Od prijašnjeg vremena pa sve do danas mnogo toga se promjenilo a pogotovo moral. 

Stvari koje su se prije smatrale neprihvatljivim danas su moderne. Mladi se sve više bave stvarima koje su danas moderne a koje su prije bile nezamislive. Jedna od najvećih opasnosti koje danas postoje su ovinost o alkoholu i cigaretama. Oni utiču na fizičko zdravlje osobe, a pored toga i na psihičko.

Mlade populacije sve više počinju sa konzumiranjem alkohola, što je bizarno da to čine i djeca koja imaju jedva deset godina. Ovo se najviše dešava u doba asolescenata tačnije između 13 do 17 godine. To sve dolazi sa željom probanja novih stvari pa čak i onih koje su zabranjene. Alkohol je prije bio uobičajen za muški rod, međutim danas mnoge djevojke konzumiraju alkohol i to u velikim količinama.

Konzumiranje alkohola može da bude iz raznih načina, neki od njih su da misle da će ih društvo bolje prihvatiti ili samo zato što je to sada “in”. Zbog nastanka društvenim mreža je nastao i veliki broj slika tih opijanja koje mogu da vide mnogi ljudi. I tako se danas na internetu mogu pronaći razne fotografije djevojaka koje se nalaze u besvjesnom stanju od količine alkohola koje su konzumirale, i što je najgore zbog toga se nikako ne osjećaju posramljeno. One sigurno zbog svojih godina i mladosti nisu svjesne da će jednoga dana postati majke i da će morati biti primjer svojoj djeci koja treba da izrastu u poštene i normalne ljude.

Preporučujemo