Novo Showbizz

Hurricane sinoć nastupile na “Evroviziji”: Kad su vijedli kako su se obukle, cijela Evropa pala u trans: Morate vidjeti (Foto)

Djevojke iz grupe “Hurricana” pokazale su šta znaju i oduševile sve fanove evrovizijskog takmičenja.

Ove tri ljepotice su zablistale u video zapisu koji je sinoć prikazan na oficijalnom evrovizijskom Jutjub nalogu, a imale su specijalne kožne kostime, uz izazovne mrežaste čarape.

U jednom trenutku pridružili su im se i obnaženi muškarci i scena je naprosto gorjela. Koreografija nije izostala, a djevojke su definitivno u spotu pokazale šta umiju.

Očigledno da se to dopalo kako domaćim tako i stranim gledaocima, pa su im u komentarima poručili da je Srbija ove godine definitivno favorit skoro svima.

– Da se nije desila cijela ova situacija sa korona virusom već bismo bile u Roterdamu, spremne da izađemo na binu i predstavljamo našu državu! Bez obzira na sve uzbuđene smo večeras, na Jutjub nalogu će biti predstavljena naša pjesma, a 16. će prilog prenijeti i nacionalne frekvence. Ne krijemo da smo presretne što će Evropa saznati za nas sve – u dahu su rekle članice grupe “Hurricane”.

Inače, na Jutjub kanalu Evrosonga pušten je spot za njihovu pjesmu “Hasta La Vista”, a kako je to izgledalo, pogledajte na 24:11 minutu snimka:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=20&v=u4A6hstelW0&feature=emb_title

SANJA VUČIĆ

Rođena je 8. avgusta 1993. godine u Kruševcu. Završila je srednju muzičku školu “Stevan Hristić” u rodnom gradu, smjer solo pjevanje.

Ona je apsolvent na Filološkom fakultetu u Beogradu na katedri orijentalistike, smjer arapski jezik i književnost. Sanja znalac je španskog, portugalskog i italijanskog jezika, a poseduje dva sertifikata Britanskog konzulata za poznavanje engleskog jezika.

KSENIJA KNEŽEVIĆ

Rođena je 24. januara 1996. godine u Beogradu. Završila je muzičku školu “Vojislav Vučković”, smjer klavir.

Ona je apsolvent na Fakultetu za medije i komunikacije, univerzitet “Singidunum”, smjer digitalni marketing, u Beogradu.

IVANA NIKOLIĆ

Rođena je 16. aprila 1995. godine u Nišu.

Ona je apsolvent univerziteta “Union”, smjer poslovna ekonomija u Beogradu i Ekonomskog fakulteta u Nišu. Sa samo 14. godina upisala je plesnu školu Boom 018 u Nišu u kojoj ostaje član narednih šest godina.

Oglasi – Advertisement