Hraniš dijete, vaspitavaš ga, a ono dođe u Zvezde Granda i pokaže onu stvar: Zvezda Granda razbijesnila gledaoce sa svojim stajlingom u emisiji (Foto)

0
496

Ljudi koji redovno prate najpopularniju muzičku emisjiju Zvezde Granda znaju da je ovogodišnja sezona već ušla u svoj drugi krug takmičenjna.

Drugi krug, isto kao i prvi je eliminacioni, ali je karakterističan po tome što tada takmičari pokazuju svoje prve rezultati u radu sa svojim mentorima i eventualni napredak koji su napravili.

Osim pjevanja, bitna stavka kod kandidata je i njihov stajling i scenski nastup, jer je ovaj put kapsula otvorena i žiri je u mogućnosti da ih vidi.

Tako se i u prošloj emitovanoj emisiji Zvezde Granda takmičili i predstavila Nadica Vermezović, čiji je mentor bila Jelena Karleuša.

Ona se svojski pripremila za ovaj nastup. Nadica nije žiri uspjela oboriti s nogu što se tiče pjevanja, ali jeste zato svojim stajlingom, kojeg skoro svi smatraju skandaloznim. Nevjerovatnu pažnju je privukla svojim izgledom.

Naime, na njen kombinezon koji je nosila na sceni prvo se zakačio Bosanac, koji je kazao da više otkriva nego što pokriva i da je to njemu neukusno, a za njim i Viki Miljković, tako da se može reći da je ovim Nadica privukla baš veliku pažnju.

Nakon njenog nastupa pojavili su se mnogi tvitovi koji su najbolje opisali kako su gledaoci gledali na njen performans:

“Kako ono, hraniš dijete, vaspitavaš, a to dođe na Zvezde Granda da pokaže pi*ku”, opis je jednoga Tvita, da bi nakon ovoga krenuli i drugi komentari poput: “Da li ona ima oca”, “Pokazala macu”, “dno dna”, “Karleuša mentor, naravno.”

Mnogi su osudili njen izgled dok je Karleuša bila ponosna mentorka svoje takmičarke.

 

Loading..