Novo

Horoskop za februar: Ova tri horoskopska znaka će od sutra procvjetati: Ostali će nastaviti dalje da se pate!

Ovog puta došla je sezona vodenjaka, koja uzbudljive životne događaje donosi zodijačkim znakovima.

Februar će biti posebno buran za tri horoskopska znaka koji će od sutra osjetiti promjene.

Blizanci
Sezona Jarca nije bila savršena za Blizance jer je za to vrijeme toga došlo do preobazbe, predaje i svega što ste pokušavali sakriti. Međutim, sada je vrijeme za putovanja koja će vam promijeniti život. Neće vam biti lako ni malo, ali će biti jako zabavno.
Sunce će ovog puta potresati vašu egzotičnu kuću koja podrazumijeva putovanja, obrazovanja, učenja i vjere i imat ćete drugu priliku i to ne samo da postignete svoje lične ciljeve, već i da udahnute punim plućima. Potrebno je da otvorite svoj um i svoje srce i sve će doći na svoje.

Vaga
Napokon ste izašli iz crne rupe nakon višemjesečnih mučenja. Stvari kod kuće su bile komplikovane, ali ono što je dobra vijest da ste izašli puno otporniji i jači. Svemir vas je izazvao da postanete bolja verzija sebe i da krenete naprijed.

Ovoga puta Sunce će ući u vašu petu kuću zabave, ljubavi, djece, kreativnosti i romantike, tako da ćete se uskoro vratiti svom starom skladu.

Vodolija
Imali ste teška vremena u posljednjih nekoliko mjeseci, ali Pluton i Saturn vam sada pomažu da se očistite od onoga što vam više ne treba. Ono čemu se najviše opirete u ovom trenutku, će vas zapravo najviše i iskušati. Trebate obratiti pažnju na znakove. Mnogo se radujte povratku sunca jer je ovdje da vam da potrebnu energiju i oživi.

Oglasi – Advertisement