Horor u “Parovima”! UJELA GA ZA POLNI ORGAN, on sav bijesan!

0

Popularni rijaliti Zadruga je završena nedavno a  pobjedu je odnijela Iva Grgurić koja cijelo vrijeme nije imala nikakvih šansi za finale.  Bila je ovo neočekivano a pobjednica je osvojila 50.000 eura.  Za  sada  gledaoci koji su pratili redovno  Zadrugu i koja će im nedostajati  nastaviće pratiti Parove.

Narod sa Balkana ovisan je o rijaliti programima jer vole dešavanja u vidu svađa i  intriga . Vlasnik Hepi televizije na svaki način pokušava da pozove zvučnija imena u program ali mnogo mu to teško ide pored Željka Mitrovića. Za mjesec  septembar  Mitrović je spremio veliko iznenađenje za svoje gledaoce. Ona garantuje da će nova Zadruga bila najgledanija od svih je će biti svi učesnici koji su bili interesantni publici u rijalitima zadnjih 20 godina.

Mitrović najavljuje veliku bombu a publika sa nestrpljenjem očekuje novu sezonu rijaliti programa Zadruga. U rijalitiju Parovi dešavaju se svaki dan neke scene okojima priča cijeli Balkan. Jelena Golubović je na poligrafu ispričala da je nekada napao neki manijak ali da se ona spasila skočivši u vodu.

Preporučujemo