Novo

Harry naprosto obožava Meghan i ponovo je to dokazao: On je toliko voli da kada vidite ovo, shvatit ćete kolika je Meghan sretnica (Video)

U zadnjih nekoliko sedmica u Velikoj Britaniji pa čak i šire se govoirilo o odluci kraljveskog para, odnosno pricna Harrya i njegove supruge Meghan kako se odruču svojih kraljevskih titula i da žele da postanu fiansijski neovisni od kraljevske porodice i da se odreknu svih obaveza koje se nalaze unutar te porodice.

Ova oduka je teško pala nekim članovima porodice a pogotovo kraljici i princu Williamu, ali se u konačnici sve riješilo i pronađen je neki kompromis i tako je njima dvome dozvoljeno da rade ono što su zamislili, i oni već neko vrijeme žive u Kanadi gdje su i dalje u potrazi za idealnim mjestom i domom za življenje, a uz to traže i poslove pmoću kojih bi mogli da ispune sve što planiraju.


Nakon nekog vremena mladi par se na promjene koje su im se u životu desile navikao, a nakon afere zvane Megzit, mnogi Harrya gledaju kao muža iz priča, a vidno je da on ima veliku ljubav prema svojoj supruzi i mnogi misle da djeluje kao da je iz neke bajke.
Na internetu se nadavno pojavio klip u kojem vidimo neku stinicu koju Harry radi za svoju suprugu, a da ona nikada to nije zatražila.

Taj znak jeste u stvari pomoć Harrya oko kose svoje supruge Meghan koja je ponekad nestašna i pada joj na lice a on je uvijek tu kako bi je sklonio, a i naravno pomaže joj da namjesti konjski rep kada se nađe potreba za tim.
Ovaj video je raznježio mnoge i smatraju ga pravim čovjekom.

Oglasi – Advertisement