Novo

Harry i Meghan ispunjavaju želju kraljice: Evo kada se vraćaju u Britaniju

Krajem marta će službeno princ Harry zajedno sa svojom suprugom Meghan Markle da istupi iz kraljevski dužnosti.

Prije par dana njih dovje su odradili svoje posljednje kraljevske zadatke, i oni su već najavili planove o svom ponovnom dolasku u Ujedinjeno Kraljevstvo. Njih dvoje su saopštili da će ljetne praznike da provedu sa prinčevom porodicom, iz razloga da kraljica Elizabeta vidi svog praunuka Archija kojeg mnogo voli.

Harry bi zajedno sa Meghan i sa sinom ljeto trebao provesti u Škotskoj, a sa kraljicom će se sresti i družiti u dvorcu Balmoral. Njih dvoje su prihvatilipoziv od kraljice da ljeto provedu u Balmoralu- ovo je rekao jedan izvor koji je blizak kraljevskoj porodici. Prošle godine nisu prihvatili poziv, i to je malo promjenilo odnose između članova kraljevske porodice. Tada su njih dvoje zajedno sa svojim sinom bili na Ibizi u kući Eltona Johna koja se nalazi na jugu Francuske- rekao je izvor.

Arhice će ove godine ujedno proslaviti i svoj prvi rođendan u mjesecu maju. Nakon što se vrati u Veliku Britaniju susrest će se sa svojim djedom Charlesom, ali se još uvijek ne zna da li će ga vidjeti njegov stric William. A neki mediji govore da je jedan od najvećih razloga što je Harry otišao u Kadanu taj što je njegov odnos sa bratom znatno se pogoršao. Archie se nakon preseljenja u Kanadu nije vratio u Veliku Britaniju. Nakon dugog perioda napokon je potvrđeno kada će Harry i Meghan izaći iz kraljevske porodice i nastaviti sa svojim samostalnim životom.

Oglasi – Advertisement