Grudnjak smo cijeli život nosile na pogrešan način: Ova djevojka je slučajno otkrila način i sve postidjela!

0

Djevojka po imenu Britani Paknet je sasvim slučajno otkrila kako se grudnjak zaista oblači, a svoje otkriće podijelila je i na Twitteru.

Vjerujemo da ima dama koje nisu sigurne da li nose pravilnu veličinu grudnjaka, tako isto je bilo i sa ovom djevojkom.

Dakle, ona je dobila detaljno upustvo za korištenje na etiketi brushaltera marke ‘ThirdLove’ koji je kupila. Na tom upustvu piše da bi grudnjak prvo trebalo da stavite na vaše tijelo, a onda namjestite veličinu koja vam odgovara, prva, druga i treća kopča na leđima. U tom trenutku se grudi upakuju u korpe, a onda se podešavaju i navlače bretele. Ono što je jako bitno je, smanjivati dužinu bratela svakog mjeseca kako bi se grudnjak nosio ispravno.

– Sav moj život poslije puberteta bio je potpuna laž – napisala je Britani uz sliku koju je podijelila sa svim korisnicima Tvitera, a komenatari ostalih korisnika društvenih mreža nisu bili ništa drugačiji.

Vijest je postala toliko velika da se oglasila i glavna dizajnerica ovih grudnjaka.

– Većina žena sa kojima sam imala priliku pričati nose grudnjak koji im je prevelik. Ukoliko nosiš novi grudnjak na bilo kojoj kukici, a ne na onoj najnižoj, skoro je sigurno da imaš preveliku veličinu grudnjaka na sebi. Morate znati da je tkanina grudnjaka elastična i vremenom će se raširiti. Zbog toga, ako je otpočetka nosiš na najnižoj kukici, imaš vremena da ga proširiš i daš mu novi život. Kao da si kupila potpuno novi grudnjak – objasnila je Rael Koen, kojoj su mnoge žene do neba zahvalne što im je otvorila oči, a osim toga, uštedjela novac.

Preporučujemo