Novo

Glumac Tom Hanks se slikom javio iz izolacije: Evo kako izgleda nakon što je Korona virus napao njegovo tijelo (Foto)

Poznati glumac Tom Hanks se trenutno nalazi u karanteni zbog korona virusa.

Zdravo svima, supruga Rita i ja vam se svima želimo zahvaliti ovdje u Australiji koji vode jako dobru brigu o nama. Pozitivni smo na korona virus i trenutno smo u izolaciji kako ne bi prenosili virus dalje. Postoji dosta ljudi po koje bi taj virus mogao biti jako opasan. Idemo dan po dan. Svi možemo pridonjeti ovome tako što ćemo se pridržavati uputa koje nam daju stručnjaci, i da je potrebno da brinemo o drugima i također o sebi- napisao je on.

Treba da zapamtite, iako se ovo dešava, u baseballu nema plakanja- napisao je Tom ispod slike, a to je citat iz filma A League of Their Own, na slici sa svojom suprugom.

On je jučer napisao na društvenim mrežama da je zajedno sa svojom suprugom testiran na korona viru u Australiji, gdje je radio na filmu, a nakon toga su osjetili blagi umor koji je bio praćen temperaturom.
Bili smo malo umorni, kao da smo imali prehladu i bolove. Odlučili smo da se testiramo na korona virus i nakon analiza potvrđeno je da smo pozitivni- napisao je on.

Također je rekao da će biti oboje tesitrani, izolirani i promatrani onoliko vremena koliko bude potrebno. Tom je i prva američka poznata ličnost koja je pozitivna na korona virus, koji je trenutno u SAD-u zarazio nekoliko hiljada osoba.
Korona virus je trenutno najpopularnija tema i nadamo se da će ovaj problem biti riješen šti prije.

Oglasi – Advertisement