Gledali film u kinu, i mislila da je njen momak otišao u WC: Zbog onoga što joj je napravio, ljudi prekinuli projekciju filma (Video)

0

Izgleda da romantika na ovom vremenu još uvijek postoji i da nije baš skroz izumrla.

To nam dokazuje ovaj par koji se odlučio posjetiti kino na premijeru dugo očekivanog filma. Ona je toliko dugo iščekivala ovaj film da je njen partner jedva uspio pronaći karte i to u najljepšim ljubavnim sjedalima, ali to nije bilo jedno iznenađenje koje je te noći on pripremio za nju.

Imao je jedno veliko iznenađenje koje će ona sigurno pamtiti cijeli svoj život. Ona je bila ubjeđena da se on potrudio samo kako bi pronašao kartu za taj film čak je i to bilo jedno veliko iznenađenje za nju. Međutim, ono što je uslijedilo nije sigurno očekivala.

Kada je film napokon počeo one je nakon nekih desetak minuta rekao da mora do WC- a. Ona se samo pomjerila da bi on mogao bez problema proći. Nije ni slutila šta je to čeka u narednih nekoliko minuta. Njen dugo očekivani film se trebao prikazati na platnu, međutim ona je tada primjetila da film počinje na totalno drugi način.

Umjesto filma, na platnu je počeo kratki film od pet minuta i to sa svim video snimcima i slikama njihove dosadašnje veze. Njegov postupak se smatra jednim od najromantičnijih ideja koje su se pojavile u posljednje vrijeme. Djevojka je ostala totalno iznenađena i nije mogla da vjeruje da je uspjela zaslužiti da se neko toliko potrudi oko nje.

Na kraju je njen momak kleknuo pred nju, izvadio je prste i pitao je pitanje koje se tiče njihovog zajedničkog života. A to je da li se ona želi udati za njega. Istog trenutka ona je rekla DA.

https://www.youtube.com/watch?v=zcQZzYecaJg

Preporučujemo