Novo

Fotošopirao fotografije Ivanke Trump: Ovakav odgovor od nje nije mogao ni sanjati!

Nedavno Ivanka Trump je zajedno sa svojim suprugom Jaredom Kushnerom provela neko vrijeme u Indiji da njene slike koje je tamo napravila su bile montirane u fotošopu i njima se smijao cijeli Twitter.

Na fotografiji Ivanka zajedno sa Jaredom stoji ispred Taj Mahala. Ali je ubrzo Jared bio izbačen sa slike i njega je zamjenio jedan Indijac, koji je svojom rukom obgrlio Trumpovu kćerku. Pored te slike Ivanka se našla i na biciklu sa Indijcem. Također poznati indijski glumac i pjevač Diljit Dosanjh je sboju nogu prebacio preko nje.

Našalio se na način kada je rekao sljedeće: Ona me molila da je odvedem do Taj Mahala, pa sam odlučio da to i uradim, a šta sam drugo mogao uraditi. Sve ove slike koje su fotošopirane su djelo njegovih ruku i njegove mašte, iako se ona nikada ne oglašava kad je predmet šala, ona je ovaj put na ove slike dala svoj odgovor.

Napisala mu je: Hvala ti što si odlučio da me odvedeš do Taj Mahala, to je iskustvo koje nikada neu zaboraviti. Nakon toga je podjelila i ostale fotografije i prokomentarisala: Toplina ljudi iz Indije, pronašla sam mnogo novih prijatelja. On je mnogo puta ovo radio poznatim ličnostima. Jednom prilikom fotošopirao patike od Kanyea Westa, Yeezy 350, a komenatari koji su napisani ispod fotografija Kyle Jenner imaju i svoje fan klubove, kako piše BBC. Pored toga što on montira ove slike, njegov glavni cilj jeste da nasmije ljude a ne da provocira.

Oglasi – Advertisement