(FOTO) SVI SE PITAJU GDE SU NESTALE NAJVEĆE GRUDI BALKANSKE! Jana ostala bez svog zaštitnog znaka, a evo i zašto! – BIĆETE U NEVERICI!

0

Pjevačica Jana Todorović je uspjela uz pomoć dijete da svoju liniju dovede do, pa možemo slobodno reći, savršenstva. Iako ističe kako je jedva sebe natjerala da počne sa dijetom, ostala je istrajna i ostvarila svoj cilj. “Hedonista sam i volim da jedem kvalitetnu i ukusnu hranu. kada sam nedavno stala na vagu, bila sam naprosto u šoku. Shvatila sam šta treba da uradi, pa nabacila sam 20 kilograma. U tom trenutku sam imala 82 kile, što je bilo zaista previše” rekla je Jana.

“Drugarici sam rekla da ne znam da li ću da uspijem smršati, jer nisam neko ko voli ograničenja. Ali sam prihvatila izazov i krenula sam sa dijetom. Jako mi je teško palo što moram da jedem samo kuhano, pa sam nekoliko puta htjela da prekinem dijetu. Ipak sam na kraju izdržala, izbacila sam hljeb, slatkiše, začinjenu i prženu hranu, meso jedem u malim količinama, a na tome sam doslovno živjela prije. Rezultate sam odmah počela da primjećujem jer sam za 3 mjeseca izgubila 14 kilograma.” rekla je Jana.

Preporučujemo