Novo

FENOMEN U MEDICINI! Žena pobjegla iz BOLNICE pri porođaju – NAKON 46 GODINA DOKTORI JE OTVORILI I ŠOKIRALI SE! Sa bebom se DOGODILO OVO! (Video)

Slučaj žene iz Maroka, koja se zove Zahre Abutalib svakako je jedan od najneverovatnijih slučajeva u historiji medicine.

Dakle, daleke 1955. godine, Zahra je osetila bolove i počela je da se porađa u malom selu koji se nalazio nadomak Kazablanke. Porođaj je trajao čak 48 sati, ali se beba nije rodila.

Ona je nakon toga prebačena u bolnicu gdje je trebalo da se konačno porodi gdje bi bila pod nadzorom vrhunskih stručnjaka. Međutim, kada je vidjela kako je jedna mlada djevojka u mukama umrla u toku operacije, Zahra je u panici pobjegla iz te bolnice.

Iako je trpjela ogromne i jezive bolove danima, Zahra se nikako nije vraćala u bolnicu. Ipak, jednog dana bolovi su jednostavno prestali i Zahra je, vjerujući u marokanski mit “uspavane bebe”, koji znači da beba spava u utrobi majke kako bi zaštitila njenu čast, jednostavno u potpunosti zaboravila na trudnoću.

Decenije su prošle a beba se nije rodila. Zahra je u međuvremenu usvojila troje dece a nakon toga je postala baka. Kada je napunila 75 godina, jaki bolovi su se ponovo vratili, ali doktori nisu imali adekvatno objašnjenje. Doktor Taibi Kvazani vjerovao je da je Zahrin stomak bio natečen zbog tumora na jajnicima i odmah poslao ju je na snimanje.

Doktori su bili naprosto šokirani kada su dobili rezultate. Kada su je otvorili unutar Zahrinog stomaka, vjerovali ili ne nalazio se plod djeteta koji se s godinama skamenio u njoj i zbog toga su joj se ponovo pojavili bolovi u trbuhu.