Evo koliko je Vučić zaista bogat, spremite se: Kad vidite šta posjeduje sve, sa stolice ćete pasti!

0

Angelina i Anđelko su roditelji Aleksandra Vučića koji na Vračaru imaju trosoban stan veličine 112 kvadrata, a ta vrijednost se procjenjuje na vrtoglavih 239 hiljada eura.

Osim toga, otac predsjednika Srbije ima i stan od 80 metara kvadratnih kao i garaže u zgradi na Novom Beogradu, vrijedost svega toga je 110 hiljada eura, a pored stana i garaža ima kuću u Jajincima.

Kada se pogleadju nekretnine porodice Aleksandra Vučića vrijede čak jedan milion 280 hiljada eura, tako se navelo na proširenoh verziji njegove imovinske karte koju je inače objavio Krik.rs.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u luksuznom naselju Belvil ima stan koji je veličine 30 kvadrata, a vrijedan je 50 hiljada eura, a jednom prilikom je rekao da su mu roditelji pomogli da kupi ovu garsonjeru.

Do njegove predsjednikove garsonjere nalazi se stan veličine 104 kvadratna metra, koji je u vlasništvu njegove druge supruge Tamare Đukanović. U istoj zgradi gdje joj je stan ima i garažu koja je veličine 12 kvadrat. Prije sedam godina u maju kupila je ovaj stan za 135 hiljada eura.

Ksenija, prva supruga predsjednika Srbije vlasnica je stana veličine 118 kvadrata u vrijednosti od skoro 200 hiljada eura, taj se stan nalazi u Yu Biznic centru u Beogradu.

Aleksandar Vučić je dobio ovaj stan kada je bio ministar finansiranja davne 1998. godine. Nakon što je njegova stranka izgubila vlast, Aleksandar je rekao da je on otplatio taj stan u toj zgradi.

Na kraju ukupna vrijednost koju posjeduje predsjednik Srbije je nevjerovatnih milion 160 hiljada eura, a kvadratura je ukupno 786 metara kvadratnih.

Preporučujemo