Novo

Evo ko je UBIO Jelenu Marjanović? Tetka ubijene pjevačice ŠOKIRALA iskazom: 7 dana prije ubistva Jelena mi je rekla…

Tetka ubijene pjevačice Jelene Marjanović, Ljubica Marković, izjavila je na suđenju Zoranu Marjanoviću da je njena pokojna sestra Zorica sumnjala da iza zločina stoje kuma Vera Vukamanović i otac Vladimir!

Kako je i sama ispričala, prvo su sumnjali da je Jelenu ubila mafija, ali da je kasnije Zorica sve više vjerovala da su njenu kćerku ipak ubili Marjanovići. Kazala je da je samo sedam dana prije nego što se desilo ubistvo vidjela Jelenu i da se žalila na odnose u svojoj kući.

– Rekla mi je ovo: „Tetka, ja stvarno ne mogu više! Mnogo mi je teško zbog mame, ali i zbog drugih stvari u kući.” Jelena o Zoranu zaista nikada nije pričala ništa loše! Niti da ju je tukao ili maltretirao, ali se zato konstantno žalila na Vladu i Veru. Rekla je da ne može više da izdrži, da joj je stvarno teško, da se Vera i Vlada pitaju za sve u kući i da se u sve miješaju. Kada sam bila u Borči, skroz rijetko sam viđala Jelenu. Uvijek ju je neko zvao i tražio je… ili Vladimir ili Zoran. Nismo mogle ni da sjednemo da kafu popijemo… Mogle smo da se vidimo jedva pola sata. Bila je bašpreopterećena – navela je Ljubica, a onda je navela zaista šokantne detalje na pitanje tužioca da li su poslije zločina ona i Zorica pričala ko bi mogao da bude ubica.

Vera se predstavljala kao Zoricina sestra

Jelenina tetka je ispričala da kada je otišla u bolnicu da obiđe Zoricu, tamo je sačekala informacija da se kuma Vera predstavila ni manje ni više, nego kao Zoricina sestra, ali dad joj nije bilo jasno zašto.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Oglasi – Advertisement