Evo kako je Karleuša izgledala 1996. godine: Ljudi se uhvatili za glavu, grudnjak joj nije ni trebao? Ove slike bi najradije spalila da može!

0
290

Jedna od najpoznatijih današnjih pjevačica i žena koja je na estradi provela više od dvije decenije Jelena Kareluša za vrijeme svoje karijere je promijenila razne stilove, kako oblačenja tako i muzike.

Ona je poznata po tome da već godinama unazad svojim izgledom fascinira sve i kako ima originalnost koju rijetk ko na našoj estradi posjeduje.
Jelenu često prozivaju zbog plastičnih operacija koje je uradila i zbog problema koje je imala a to su višak kilograma.


Ova diva je prije nekoliko dana objavila sliku na kojoj je pokazala sebe prije i sliku sebe sada i tako je mnogima zapušila usta.
Na prvoj slici je ona iz perioda 1996. godine, a može se i vidno primjetiti da se do danas na njoj nije ništa drastično promjenilo i da je njena frizuta ostala gotovo pa ista.

U nastavku članka možete pogledati nekoliko njenih fotografija iz prošlosti.
Jelena Karleuša je rođena 17. augusta 1978 godine i ona je srbijanska pop pjevačica.
Ona je kćerka majke Divne Karleuše i oca Dragana Karleuše.


Svoj prvi CD je objavila 1995. godine kada je imala samo šesnaest godjna, a treći album je izdala za kuću ZAM i ona je uz pomoć svojih golišavih slika privukla veliku pažnju javnosti.
Sa izdavanjem svog četvrtog albuma Jelena je postala definitivno srpska pop superzvijezda.

Svoj pet album je izdala za Grand produkciju 1999. godine, nakon izdavanja tog albuma njen tadašnji momak Davidović Ćanda je ubijen a i često je bio povezan sa kriminalom i ona je prekinula promociju.
Danas je Jelena jedan ako ne i prva najpoznatija pjevačica kako u Srbiji tako i na Balkanu.

Loading..