Novo Showbizz

Evo kako je Gile izgledao dok je bio u vezi sa Aleksandrom Prijović: Bila je to velika ljubav, grlili se i ljubili pred kamerama (Foto)

U zadnjih par dana javnost bruji o razvodu poznatog pjevača Amara Gileta od supruge.

Kako govori, razvod nema veze sa drugom ženom ili sa prevarom, razvod je bio rezultat  nepovjerenja jednog i drugog i manjak razumijevanja.

Alu ukoluko se vratimo u prošlost i kada pogledamo slike unazad, poznati pjevač je najsretnije izgledao kada je bio u vezi sa poznatom srpskom pjevačicom Aleksandrom Prijović.

Mnogi nisu znali da su se njih dvoje na partiju poslije finala u restoranu „Carski lov“ jako posvađali zbog Giletove bivše djevojke, koja se tada pojavila na istom mjestu. Aleksandra to nije mogla da podnese pa su se zbog toga mnogo nagovorila.

Nakon te velike rasprave njih dvoje su raskinuli, a Gile joj je rekao da je glavni razlog raskida njegova želja da se posveti samo karijeri i da mu je to primarni cilj, a ne druga djevojka. Samo nakon dva mjeseca sve se promijenilo, ali su njih dvoje nakon kraćeg perioda definitivno prekinuli međusobnu vezu.

A sada možete da pogledajte i njihove zajedničke slike.

Amar Jašarspahić, poznatiji kao “Gile” je rođen u Zenici, 30. decembra 1990. godine, i on je poznati bosanskohercegovački  pjevač folk i pop-folk muzike. On je pobjednik regionalnog muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Muzikom se počeo da bavi još od malih nogu, a pjevanje je naslijedio od  svoje majke. On umije da svira čak devet instrumenata. Pobjedom na takmičenju Zvijezde Granda otvario je svoj put prema inostranstvu, i počeo je da punei sale i klubove širom Amerike, Evrope i Australije.