Evo kako je Ana Nikolić smršala 50 kilograma, konačno otkrila šta je radila: Ovo je njena tajna vitkog tijela: Žene šta kažete?

0

Poznata pjevačica Ana Nikolić kako je svima poznato je u posljednjih nekoliko mjeseci uspjela da smrša više od 50 kilograma i da vrati svoju savršenu liniju. 

Ona je i sada ostala u treningu i sa vježbama ne planira da stane. Ona je nedavno skratila i svoju koju ali je napravila i veliku transformaciju. Ona redovno ternira u svom domu pa je tako odlučila i da pokaže kako trči na traci.

“Ko govori da u kući nema vježbanja, naravno da ima! Ovo je Sparta, predaja ne dolazi u obzir”- napisala je Ana, pa je i nakon toga saopštila da će otkriti tajnu svog skidanja kilograma.

Ana Nikolić je jedan veliki dokaz da se sve može uraditi samo ukoliko ste dovoljno motivisani i odlučni da to želite. Ona je prije nekoliko mjeseci imala ogromne probleme sa viškom kilograma ali je donjela odluku da želi da se toga riješi. Trenirala je naporno i držala se ishrane i njeni rezultati su se pokazali. Ona je samo jedan dobar primjer da se sve može postići.

Ana Nikolić je poznata pop pjevačica i tekstopisac.Rođena je 27. septembra 1978. godine u Jagodini, poznata je po atraktivnoj pojavi i zavodljivom plesu koji je učila i usavršavala na Muzičkoj akademiji u Berlinu. Ima majku Milijanu i brata Marka, a otac joj je nažalost preminuo. Ona je svoje djetinjstvo provela u Paraćinu i tamo je završila jezički gimnaziju. Nakon toga se preselila u Beograd gdje je upisala Višu politehnički školu, smjer dizajner. Ona je danas jedna jako poznata i uspješna pjevačica.

Preporučujemo