Novo Showbizz

Evo kako izgledaju Zvezde Granda nakon korone: Bosanac nosi vizir, ograđeni pregradom, a onda su ugledali Đorđe Davida: Ne liči na sebe (Video)

Kako se skoro cijeli svijet bori sa pandemijom korona virusa sve je nekako stalo ili usporilo maksimalno.

Zbog svih mjera koje su uvedene, zatvorene su škole, fakulteti, vrtići, restorani, kafići, kozmetički saloni, frizerski saloni, tržni centri, a u većini zemalja uveden je policijski sat, kako bi se smanjilo kretanje građana te što prije pobijedila pandemija korona virusa.

Tako je isto prekinuto snimanje najgledanijeg muzičkog šoa Zvezde Granda. Kako kažu članovi žirija, nedostajalo im je snimanje ove emisije, a neki od njih su se na posao vratili sa punom zaštitnom opremom.

U vrlo dobro poznatom studiju su ih dočekal pregrade od peksiglasa tako da i komunikacija između njih sada izgleda skroz drugačije. U reportaži koji su napravili ekipa iz emisije Zvezda Granda uspjeli su da naprave jedan mali intervju sa par članova žirija.

Tako im je Dragan Stojković poznatiji kao Bosanac rekao da on nigdje ne ide bez pune opreme, koja podrazumijeva, masku, rukavice i vizir, jer on spada u jednu od rizičnih grupa. Nakon njega, bila je tu Viki Miljković koja je kazala da ništa posebno nije osjetila promjene zbog korone, osim što je ona puno više kuhala nego inače.

A onda su na red došle Jelene Karleuša koja se naljutila na Mariju Šerifović zbog toga što joj nije javno čestitala na uspješnom koncertu. Ali, cijela situacija se promijenila kada je Marija pročitala sms poruku koju je nedavno dobila od Jelene.

A onda pogledajte Đorđa Davida koji naprosto ne liči na sebe. Skinuo je čak sedam kilograma, i nikada nije izgledao bolje.

Kompletan izvještaj sa snimanja ove prve emisije trećeg kruga možete pogleadti na linku ispod.