Estrada u nevjerici, ovo je novi momak Ane Nikolić, objavljena njegova slika, sav od mišića: Crnogorski biznismen zbog kojeg je istopila salo!

0
186

Dvije godine nakon razvoda od repera Stefana Đurića Raste, Anu Nikolić je navodno osvojio bogati biznismen sa Cetinja.

On je bio godinama fan Ane Nikolić, a prije pet mjeseci ju je navodno uspio zavesti. Od tada njih dvoje su nerazdvojni, a navodi se da se Ana zaljubila kao nikada do sad.

“On je bio njen fan, sve to vrijeme mu se Ana sviđala, ali se nisu poznavali.”, rekao je izvor blizak pjevačici.

Ovaj zaljubljeni par se nedavno vratio sa odmora na Tajlandu, a navodno je sa njima bila Anina i Rastina trogodišnja kćerka Tara.

“To im je bio prvi zajednički odmor i baš su uživali. On se ponašao prema Tari kao da je njegova, veoma je brižan, pa je to Anu dodatno oborilo s nogu. “, dodao je izvor koji je blizak pjevačici.

Navodno, bogati Crnogorac bio je i taj koji je motivisao Anu da toliko smrša. Za četiri mjeseca je uz njegovu pomoć navodno izgubila 35 kilograma.

“Često mu se žalila da su joj se smučile prozivke kako je debela. Kazala mu je kako želi opet da bude najbolja riba na estradi, a on joj je obećao da će tako i biti! Zajedno su počeli da treniraju, iz ishrane su izbacili hljeb, slatkiše, alkoholna i gazirana pića. U kratkom roku Ana je sa 93 kilograma spala na 53. Da nije imala podršku momka, pitanje je da li bi uopšte bila tako motivisana. Ljubav je pokreće i privatni i poslovno zbog toga je i riješila da se vrati na estradu sa novim albumom”, zaključio je izvor.

Evo kako on izgleda:

 

Loading..