Edita Aradinović došla na snimanje bez gaćica: Cijeli žbun se vidi, da li je moguće!

0
749

Srbijanska pjevačica Edita Aradinović, a nekada je bila članica grupe “Ministarke”, često voli da pokazuje svoje izvajano tijelo.

Međutim sad je otišla jedan korak dalje, što je slabo ko očekivao, pogotovo od nje. Svaka osoba koja je poznaje je smatra za jednu od najprirodnijih žena na čitavoj estradi, tako da na osnovu toga ona voli da ističe svoje obline i ljepotu.

Ovaj put, ona je snimljena kako pozira samo u peškiru a taj isječak je podijelila sa svojim pratiocima na Instagram profilu. Edita je bila opuštena do te mjere tokom snimanja da je bila jedva obučena pred svojim kolegama, a svi su, kada su vidjeli taj prizor bili zaprepašteni. Ogroman broj ljudi, a pogotovo muška populacija ostao je oduševljen, međutim, čak ni neke žene nisu ostale ravnodušne. A bilo je i onih koje su ljubomorne.

Kada je objavila fotografiju, počela se voditi polemika o tome da li je Edita imala uopšte donji veš ispod peškira. Međutim, sve je to samo nagađanje jer nikada nećemo moći saznati. Edita je ostavila svoj veliki trag u Zvezdama Granda. Prvi singl pod nazivom Overila, objavilja je prije osam godina, tačnije 2012. godine, a snimala ga je u Španiji.

Nakon fijaska u Zvezdama Granda, ona je započela svoju solo karijeru 2012. godine. Kada je snimala pjesmu, upoznala je brata Šaćira koji je bio oduševljen njenim pjevanjem a i glumom. Pored nje, grupu Ministarke su činile: Ana Masulović koja je bila vokal, Ivana Eremić koja je bila na bubnjevima i Ivana Rudić koja je svirala gitaru. Najveći hit je pjesma sa Acom Pejovićem “Alkohola poplava.”

Loading..