Džejla Ramović dečka krije od javnosti, a sada je otkrila tajnu: Evo zašto ga ne pokazuje u medijima!

0
148

Džejla Ramović je postala najprepoznatljivija kada je prošle godine osvojila prvo mjestu u muzičkom talent šou Zvezde Granda.

Dobila je epitet najtalentovanije mlade pjevačice, ali pored toga i najljepše, i zbog toga mnogima je čudno što je nikako ne mogu vidjeti u društvu nekog emotivnog partnera.

Mnogo se nagađalo o tome ko je osvojio njeno srce, ona je riješila da stavi tačku na svakakve priče i špekulacije, pa je kazala:
– Jako malo se zna o mom ljubavnom životu jer s razlogom dajem malo informacija. Jednostavno ne želim to da radim jer sam riješila da svoj početak na sceni gradim isključivo uz pomoć muzike, tako da se pridržavam toga. Ne vodim se time da moram da napravim neki skandal da bih bila uspješna, u trendu i prva u svim mogućim medijima – izjavila je Džejla za “IDJTV”.

– To maksimalno zaobilazim i zaista se trudim da izgradim karijeru, onako kao i na početku, i nadam se da će tako i ostati, tome i težim, i to isključivo na tom nekom normalnom, pitkom, mirnom načinu. Sve da bude staloženo i lijepo, bez tih nekih ekskluzivnih, skandaloznih drama, samo onako kako to ja znam i umijem – dodala je ona, i na kraju zaključila:

– Bilo je dosta neistina o meni u medijima, naročito za moj ljubavni život. Ništa od toga, pa ni jedna riječ nije bila istinita, tako da nemojte da vjerujete u te stvari – zaključila je Džejla.

Za sve one koji su mislili da ova talentovana djevojka i prava ljepotica nekog ima, prevarili ste se.

Loading..