Džejla i Marija otišle na plažu, od prizora ćete pasti u trans: Svi su primjetili Marijino tijelo: Koliko je samo smršala!

0
477

Poznata pop pjevačica Marija Šerifović se trenutno nalazi u Americi na svojoj turneji.

Počasni gost na njenim nastupima je prošlogodišnja pobjednica muzičkog showa Zvezda Granda Džejla Ramović. U javnosti su bile plasirane priče o mogućoj svađi između ove dvije pjevačice, nakon čega je Marija otpratila mladu Džejlu sa Instagrama, ali njih dvije su sve ovo demantovale.

Neki dan su njih dvije odmor provele na plaži, što su one naravno podijelile sa svim svojim pratiteljima na Instagramu. I jedna i druga pjevačica su objavile fotografija na svojim Instagram profilima.

A ispod Marijine fotografije komentari su se samo nizali, neki od njih su bili “bravo za sređenu i dotjeranu liniju, wow kako si smršala svaka čast, hoću i ja” i mnogi drugi.

Džejla Ramović je vrhunac svoje karijere napravila kao pobjednica trinaeste sezone muzičkog šoa “Zvezde Granda”. Međutim, ova prelijepa djevojka i ranije je bila u muzičkim vodama pa je pored svoje ljepote i baš izvanrednu talenat tako da joj svi predviđaju jako blistavu karijeru.

Prelijepa Džejla je rođena u Goraždu u Bosni i Hercegovini, 29. aprila 2002. godine, kao jedna od tri kćerke porodice Ramović. Džejla ima dvije starije sestre Lejlu i Šejlu.

Džejla je još od malenavoljela da pjeva i da stvara muziku, pa je tako prije šest godina snimila cover za poznatu pjesmu Hello koju u originalu izvodi Adel. Ona je danas učenica srednje Ekonomske škole, a i pored toga onda nađe vrijeme kako bi posvetila muzici veliku pažnju.

Ona se pojavila prvi put u takmičenju Zvezda Granda sa samo dvanaest godina.

Loading..