Duplo slavlje u kući Ražnatovića, upravo stigla vijest: EVO ŠTA SE DESILO: Bogdana puca od radosti!

0

Kako stvari stoje Ražnatovići će sigurno danima slaviti rođenje malenog Željka, koji je prvi novi član koji ulazi u porodicu Ražnatović i nosi njihovo prezime.

Kako navode mediji svi od jutros, Bogdana se porodila jutros u 10 sati i donijela je na svijet njihovog prvog sina kojem su dali ime po njegovom pokojnom ocu. Veljko je zbog ovoga u potpunosti van sebe, Ceca je jako uzbuđena i svi su još uvijek pod velikim utiskom.

Iako je Bogdana bila trudna devet mjeseci, ipak niko nije mogao očekivati kolika sreća će ih zadesiti kada se beba rodi. Danas je jako važan datum za njih, a Ceca se samo vrlo kratko našalila pri ulazu u bolnicu kako ne želi da je se zove bakom, jer ona ima samo 470 godina. Ona se sigurno našalila jer je jedva čekala da napokon postane baka, iako je to većini ljudi nezamislivo da je Ceca sada došla i do tog stadija.

Ona je sigurno sada postala najljepša i najzgodnija baka na estradi, a Anastasija je naprosto presretna što je postala tetka.

I Bogdanini roditelji su odmah došli u Beograd i jako su sretni oko dobitka prvog unučeta, a kod njih je danas i duplo slavlje, zbog toga što je Bogdana rodila sina na dan kada je rođen i njen otac. Njen otac je definitivno dobio najljepši mogući poklon da na svoj rođendan dobije svog prvog unuka.

Upravo iz ovog razloga vjerujemo da će slavlje trajati duže dana nego što bi to bilo inače.

Preporučujemo