Dragana Mirković poludjela: Poslala brutalnu poruku: “Ovo svi moraju znati o Jeleni Karleuši i njenim kćerkama”

0

Poznata pjevačica Jelena Karleuša je više puta stala uz poznatu folk pjevačicu Draganu Mirković kad joj je bilo najteže.

Jako je zanimljivo kako je Dragana Mirković i sama dala svoj komentar oko navodne afere Jelene i fudbalera Vranješa.

– Dragi moji, hvala vam na svim divnim porukama i čestitkama povodom mog rođendana, zaista ste me ganuli. Ja ću danas, za svoj rođendan, mijenjati svoju želju za želju da se svi uzdržimo i uzmemo u obzir ove dvije divne djevojčice koje stvarno pate. Trebamo biti ljudi, mislimo na djecu – napisala je pjevačica, a njena objava je prikupila mnogo pozitivnih komentara i lajkova.

Osim ovoga Dragana je jednom prilikom pričala o njihovom odnosu, pa je tim povodom kazala:

– Nas dvije imamo jako specifičan odnos. Posljednji put smo se vidjele prije šest godina na snimanju novogodišnjeg programa baš na mojoj televiziji. Dva puta u životu smo popile kafu, ponekad se dopisujemo ali ne mogu da kažem da smo baš prijateljice. Mi imamo nešto što je još važnije, a to je pravo međusobno poštovanje. Meni je nekada draže to, nego da mi neko govori “maco, kuco” a iza leđa ko zna šta. Jelena je mene kao čovjeka posebno iznenadila. Prije dva mjeseca jedan moj poznanik obolio je od opake bolesti. Ja sam objavila na Instagramu da mu je potrebna pomoć i zamolila nju da to objavi, jer je ona definitivno najpraćenija ličnost kod nas na svim društvenim mrežama. Ona je odmah kontaktirala i doktor u Grčkoj koji su liječili njenu pokojnu majku Divnu, kao i stručnjake u Turskoj. Sve je angažovala kako bi taj moj poznanik dobio mogućnost da ode na vrlo bitan pregled. Učinila je sve što je mogla, ali je, nažalost, za njega bilo već kasno. Tada je pokazala koliko je humana i dobar čovjek i koliko je drugačija od onoga kako se predstavlja u javnosti- ispričala je Dragana Mirković.

Preporučujemo