Đorđe David prvi puta progovorio za medije kako je saznao da je zaražen: Prvi puta sam u bolnici, jedva dolazim do daha, kašalj je stravičan, a ovo molim sve druge (FOTO)

0
322

Đorđe David, popularni pjevač i već dvije sezone stalni član žirija popularnog takmičenja Zvezde Granda, je danas obavijestio javnost preko Instagrama da su rezultati njegovog testiranja na korona virus pokazali da je pozitivan.

Na cijelu ovu situaciju David je putem Instagrama napisao i ovo: “Nažalost, potvrđeno mi je upravo da imam COVID-19! Ne kapiram. Očajan sam. Virus će da prođe, ali… Bolnica, pakao, kao da si u zatvoru ili vojsci. Ljudi, čuvajte se. Molim vas!”

David je još prije tri dana primljen u bolnicu i to pod sumnjom da ima upalu pluća, ali je morao da uradi i testiranje. Danas su stigli rezultati i pokazali su da se ipak radi o korona virusu. Roker se nakon toga javio i uživo za Prvu televiziju, te je i za njih izjavio da ima i upalu pluća i da ga najviše muči kašalj zbog kojeg mu je često  teško doći do daha.

Naveo je da mu temperatura još nije zabrinjavajuća, ali da se u njegovom slučaju definitivno radi o manjku neozbiljnosti. Rekao je da sada stalno vrti film, i shvatio je da su se njemu rijetko kada dešavale bolesti, te da mu je ovo prvi puta da je u bolnici u njegovom životu. Posebno je napomenuo i da je on neko ko vodi zdrav život i koji ima zaista jaku konstituciju, i da je ipak dobio zarazu, pa je zbog toga upozorio sve druge ljude  da trebaju da budu svjesni da ova zaraza može da se desi svakom i da sve ovo moraju da shvate jako ozbiljno i da se strogo pridržavaju mjera koje su uvedene.

Loading..