Novo Showbizz

Đorđe David progovorio o iskustvima u bolnici: “Imam rupe u sjećanju. Ali čuo sam pluća kako trče po hodniku”

Poznati srpski roker Đorđe David se sinoć uživo uključio u Jutarnji program na televiziji “Happy”. 

Ispričao je sve kroz šta je prošao a, kazao je, između ostalog, kako ni najgorem neprijatelju ne bi poželio da ovako živi u agoniji, umjesto da umre časno i gospodski.

“Ćao svima, kako sam? Šta bih vam rekao. Ne mogu nikako da povjerujem da sam napokon napustio bolnicu. Još uvijek slažem film u glavi i pokušavam shvatiti šta mi se desilo. Sada sam super, sretan sam. Razmišljam o svemu onome što je prethodilo ovoj situaciji.” rekao je pa je dodao:

“Ja se na primjer uopšte ne sjećam šta se desilo između 23. i 27. marta. Potpuna rupa u sjećanju. To je jednostavno nešto što te baci u besvjesno stanje. Ja nisama nikada u životu imao tako jak kašalj, niti sam ikada ikog čuo da na takav način kašlje. Hodnik na infektivnoj se doslovno orio. Čovjek tačno ima osjećaj da nečija pluća trče hodnikom. to je takav zvuk. Stvarno se nadam da se ovo više nikada neće ponoviti, ne bih želio ovo ni najvećem neprijatelju. Mnogo je humanije da se umre časno i gospodski, nego u agoniji. Svaka me kost u tijelu boli, i svaki centimetar kože me peče. Užas.”

Uz to je dodao da se sve mjere i propisi poštuju.

“Ja prvi sam isto tako mislio. Govorio sebi da mi korona ne može ništa, da sam jak, da imam zdrav organizam. Ko čačka đavola, đavo ga čuje i onda dođe po njega. Svi morate shvatiti koliko je ova situacija ustvari ozbiljna. Ja sam to nažalost naučio na teži način. Ali ipak škola je škola. “

Oglasi – Advertisement