Showbizz

Đole više ne priča sa Anabelom: Sukobili se zbog Lune, a Đogani sad iznio i porodični detalj!

Sukob između Anabele Atijas i bivšeg djevera Đoleta đoganija traje već godinama, a pored toga Đole je sada priznao u kakvom su odnosu.

“Gagija volim, to mi je brat, učio sam ga svemu. Ako priča nešto o meni u rijalitiju onda mora da kaže iskreno kako je bilo. Nikad se nisam odrekao njega, nikada tako nešto nisam rekao. Nisam se odrekao ni Lune, kao ni bilo koga iz porodice. Normalno komuniciramo i normalno pričamo”, na ovaj način je objasnio Đole za “IDJ” i dodao da sa Anabelom više nemamo apsolutno nikakav odnos pa je dodao:

“Sa Anabelom ne pričam. Imali smo čak jedan period da smo se pomirili i da je bilo sve u redu, ali u posljednje vrijeme ne komuniciramo. Međutim, ako mi ne pričamo to ne znači da se naša djeca ne druže.”

Nakon toga, Đole je oktrio da je u korektnim odnosima sa Lunom i da veoma podržava njenu pjevačku karijeru.

“Luna ima publiku koja je voli, dobre su joj pjesme, ali to treba održati. Treba gurati da to bude pravi Đogani, u smislu da prvo hitovima prevaziđe svog tatu i mamu. Da gura i juri da bude taj nivo, pa tek onda da opstaje nadalje, to je dugačak put”, istakao je Đole.

Iako je Đole najpoznatiji od svih Đoganija, Luna se jako dobro snalazi u ovim vodama iako je tek krenula. Svakim danom postaje sve poznatija. Iako ju je prvenstveno rijaliti šou Zadruga doveo do uspona, većina ljudi nije ni znalo ko je Luna dok nije ušla u taj rijaliti šou.

Oglasi – Advertisement