Doktor je napravio carski rez, ali u stomaku nije bilo bebe: Nakon 2 minute, začuo je čudan zvuk, prestravio se kada je shvatio šta je u pitanju – Balkan Life Today

Doktor je napravio carski rez, ali u stomaku nije bilo bebe: Nakon 2 minute, začuo je čudan zvuk, prestravio se kada je shvatio šta je u pitanju

  • Admin
  • November 14, 2019
  • Comments Off on Doktor je napravio carski rez, ali u stomaku nije bilo bebe: Nakon 2 minute, začuo je čudan zvuk, prestravio se kada je shvatio šta je u pitanju

Amber (21) je podnijela žalbu bolnici u kojoj se porodila i na svijet donijela svoje četvrto dijete, a to je učinila nakon što je otkrila da je doktor koji je porađao, pri tome napravio kardinalnu grešku i napravio nepotrebni carski rez i tako ugrozio i njen i život njene bebe.

Njen partner Daniel (25) prestravio se i gotovo se nije onesvijestio nakon što je doktor koji je napravio carski rez, otvorio trbuh od Amber i nakon što je shvatio da unutra nema bebe. Svi su ostali bez teksta, a ustanovilo se na kraju da je beba već krenula izlaziti kroz normalni kanal, kad je doktor počeo carski rez.

Kako kaže Amber, sve je moglo da se odradi prirodnim putem i sada ima ožiljak koji nije morala imati, te se i dalje bez ikakve potrebe oporavlja od operacije, dok joj je činjenica da je dvije minute trebalo osoblju kako bi vidjeli da je njen sin u plahti između njenih nogu i da plače, te da je izašao sam iz njene maternice, još joj je gore pala.

-Bukvalno sam imala nervni slom, kamo je otišla moja beba? Nije mogla samo da nestane, kaže Amber. -Iznenada smo čuli nešto. Tada su pronašli Olija ispod plahte, koji se na posve prirodan način rodio.

Amber je zbog toga riješila tužiti bolnicu, a kaže da joj nije bitan novac, nego želi da više ni jedna majka ne prođe kroz ono što je ona prošla.