DOČEK ZA BRAĆU KAKAV DOLIKUJE! EVO kako su crnogorci dočekali braću srbe, NAJEŽIĆETE SE!(VIDEO)

0

Glavna vijest na balkanu što se tiče turističke sezone, jeste otvaranje crnogorske granice za sve zemlje na balkanu, ali i za većinu zemalja zapadnog balkana. Doduše, opet ima mali uslov, a to je PCR test, koji ne smije naravno da bude stariji od 48 sati. Podsjećamo Crna Gora je u zadnja 2 mjeseca pretrpila strašne financijske gubitke od turističke sezone.

https://www.facebook.com/watch/?v=295511961537046

Plaže su zjapile prazne, a slike iz Budve i ostalih turističkih destinacija su obilazile cijelu regiju. Međutim, kako se moglo vidjeti i pročitati između redova većina srpskih državljana je bilo kivno na zatvaranje granica tokom većine sezone, pa i nije toliki odziv sa njihove strane, koliko su bosanci nagrnuli. Hoteli i privatni smještaj je napokon proradio u pravom smislu. 

Imamo tu nekih nezadovoljnih crnogorskih ugostitelja, kao što je jedan prije neki dan rekao da Crnoj Gori ne trebaju siromašni turisti, koji će sa 2 eura da preživljavaju dan, i da mu troše asepsol u restoranu i slične stvari. To je razljutilo cijelu Srbiju, a u nastavku vam donosimo i priču kako su to crnogorci dočekali prve turiste iz Srbije nakon ponovog otvaranja granica. Na graničnom prijelazu Bijelo Polje skupili su se crnogorski državljani koji su sa zastavama Srbije dočekali srpske turiste. Pošto vrlo dobro znamo koliki animozitet vlada između ove dvije zemlje, nameće se pitanje da li se crnogorci malo “uvlače” srbima jer su definitivno propali sa cijelom sezonom 2020 godine? Šta vi mislite o svemu ovome, i svakak onam napišite da li ćete vi gdje ljetovati ove sezone? Koje je vaše mišljenje o crnogorskom moru?

Preporučujemo