Novo

Dobili trojke crne k’o ugalj, neviđeno čudo: “Jednostavno je. To je zato što je moj muž jeo previše čokolade. Nema drugog objašnjenja”

Mislimo da su do sada svi navikli da iz dana u dan čitamo o novim neobičnim i krajnje bizarnim pričama, a izgledao kao da se svaki dan jedna nova takva pojavljuje u medijima.

Svjedoci smo da se negdje u sviejtu desi nešto što je ili totalno bizarno ili ludo ili je nešto za šta se do sada smatralo da je skroz nemoguće. Ova priča koju mi danas imamo za vas je nekako sve to u paketu.

Dakle, radi se o slučaju Stephena Cuckoldssona, koji je mladi Šveđanin, a sada je u velikoj nedoumici nakon što je nedavno njegova supruga rodila tamnopute trojke. Jedna od medijskih izvjestitelja otišak je u Stocjholm kako bi mogao da dobije intervju sa ovim novo pečenim ocem koji je to i sam rekao:

“Ja noću radim u industriji čokolade i moja supruga provodi puno vremena sama kod kuće. Ponekad sam je zvao telefonom u ponoć, a ona se nikad nije javljala, a onda mi je rekla da je na misi u crkvi.

Kako nisam katolik, nikad nisam primijetio da je misa u crkvi u podne tokom dana, a ne u ponoć, tada sam shvatio da je ona ustvari bila u kući našeg komšije, koji je inače afroamerikanac, porijeklom iz Nigerije. Ona je to naravno negirala, kazavši da nikada nije bila ni sa jednim drugim muškarcem osim sa mnom.

Sada kaže da bih trebao ići psihologu jer ludim i ona mi uporno govori da imamo tamnopute trojke, da su to zapravo moja djeca i da je to zato što jedem toliko puno čokolade. Možda je u pravu”, potvrdio je gospodin Cuckoldsson u toku jedenja još jedne table čokolade.

Oglasi – Advertisement