Djevojke širom svijeta za njim su sjekle vene, a on je imao dečka: Pjevač sada objavio i snimak na kojem svašta radi sa mužem i oduševio fanove (FOTO)

0

Poznati muzičar i tekstopisac Residente koji ima 42 godine, inače porijeklom iz Portorika, nedavno je objavio video klip za svoju novu pjesmu “Antes Que el Mundo Se Acabe” (prevedeno “Prije nego što nestane svijeta”), u kojem se pojavljuje dosta pozantig osoba koje se ljube.

Među svim tim poznatim osobama, bio je poznati svjetski pjevač i performer Ricky Martin, a u tom spotu publika ga može vidjeti kako se ljudi sa svojim mužem. Da podsjetimo, Ricky Martin je godinama uspješno krio svoju pravu seksualnu orijentaciju, te je tek 2010. godine javno objavio da je on zapravo homoseksualac, a onda je svim medijima kazao da se osjeća blagoslovljeno.

To je tada za njega bilo ogromno olakšanje, s obzirom da je do tada uvijek maksimalno izbjegavao priču o tome, a i sam je priznao da je u aolescenciji bio nemiliosrdan prema homoseksualcima. Isto tako je rekao da je svog muža Jwana Josepha upoznao na Instagramu i da su prvih par mjeseci pisali o umjetnosti. Tada je Ricky saznao da je on ustvari umjetnik, a da Ricky voli skupljati umjetnine, te su se tako i povezali.

Ubrzo nakon toga Ricky Martin je otišao u London akko bi se njih dvojica upoznali, a zvanično su se zaručili 2016. godine. Nakon samo godinu dana pala je i svadba, koja je bila u tajnosti. Osim toga, mediji su naknadno saznali i da su ova dvojica novopečenih supružnika potpisali predbračni ugovor.

Pjevač tvrdi kako se tu radilo o jednoj sasvim normalnoj trodnevnoj zabavi koja je uključivala hranu, ceremoniju, muziku i oporavak.

Preporučujemo