Magazin Novo

Djevojke se po gradu već masovno sramote: Ovakve helanke prošetala je centrom i ljudi kažu da im je muka!

Helanke su postale odjevni predmet koji je danas ne zamjenjiv mnogim ženama širom svijeta.

Iako su se one u početku nosile samo za trenenig, u posljednje vrijeme možemo vidjeti da ih žene nose baš svugdje, bilo da su pošle u market, šetnju ili čak u provod u gradu. Ne postoji mjesto gdje se helanke danas ne mogu nositi. Djevojke i žene koje ih nose znaju koliku one udobnost i lagodnost pružaju, jer nemaju dosadni šliceva, dugmića, grubih šavova, koje imau farmerke i šorcebi, a koji bi vas stezali i smetali vam.

Danas se često prave i pantalone u obliku helanki, baš zbog te udobnosti koja svima odgovara.

Svaki odjevni predmet morate znati nositi, jer vam tada savršeno i bez i jedne mane stoji na tijelo, a osim toga, za svaki komad morate imati odgovarajuću figuru tijela, upravo zbog toga danas postoji toliko izbora za odjeću svih vrsta, oblika, materijala i boja.

Međutim, neke dame ipak ne znaju kako da ih nose, pa nastanu upravo ovakve fotografije koje su uslikali potpuno zgroženi prolaznici koji su imali priliku ovo sve i vidjeti.

Da vam se ovakve stvari ne bi događale, i da ne bi sramotili sebe i druge koji su u vašoj okolini, stanite pred ogledalo, a nakon toga obavezno tražite iskreno mišljenje prijatelja, ne porodice, jer mišljenja porodice obično nisu mjerodavna.

Sudeći po ovim slikama izgleda da još uvijek postoje one osobe koje ne shvataju da helanke i nisu baš primjerene svakoj građi tijela.

Tako u toku ovog članka možete vidjeti nekoliko fotografija koje predstavljaju neke od najgroznijih helanki koje su djevojke mogle obući na sebe.

Oglasi – Advertisement