Djevojka zapjevala velikoj Celine Dion na uvce, a reakcija velike zvijezde podigla svijet na noge: Niko ovo od nje nije očekivao (Video)

0
196

Zbog nastanka društvenih mreža i interneta, možemo doći veoma brzo do nekih informacija, a pogotovo do onih koje se tiču nekih poznatih ličnosti.

I tako na internetu možemo vidjeti razne svjetske zvijezde u nekim zaista neobičnim situacijama. koje su se možda desile na nekim njihovim nastupima ili na premijerama na crvenim tepisima ili u pozdravljalju sa njihovim fanovima, što većina smatra dosta zanimljivim.

Ali neke poznate ličnosti rade na tome da se o njima jako malo zna i izbjegavaju svaki kontakt sa medijima ali i sa fanovima. Pa zato ukoliko se snimci od takvih ličnosti pojave, one budu najpopularnije i najzanimljivije za gledanje svima. Ličnost koja moće da se tu ubraja je Celine Dion koja se uvijek izdvajala, i u svom muzičkom i u umjetničkom izražaju. Ona je osoba za koju se može reči da joj je dosta teško prići. Video koji ćete pogledati je izazvao dosta rekacija.

Naime, Celine Dion je blizu svog hotela u New Yorku čula jednu djevojku kako pjeva. Kada je čula ona je zaustavila svoju limuzinu u kojoj je sjedila, i poslušala je tu djevojku do kraja. Svima je poznato da ovo poznate ličnosti baš rijetko rade, pa je reakcije ove pjevačice bila zaista fascinantna svima. Ona je djevojku odslušala do kraja pjesme, i nakon toga joj prišla i pružila joj ruku sa vleikim osmijehom na licu.

Pohvalila ju je i rekla joj da je fascinirana njenim pjevanjem. O ovoj situaciji je pričao cijeli svijet a ova djevojka će sigurno ovaj momenat pamtiti do kraja života.

Loading..