Divne vijesti u domu Joksimovića! Jovana podijelila radost sa svima! Ne može više da šuti?! (Foto)

0
663

Od četvrtog juna ove godine počet će da se emituje program televizije koja će se zvati K1, čiji je vlasnik ni manje ni više nego jedan od najpoznatijih pop pjevača današnjice Željko Joksimović.

Regulatorno tijelo je izdalo dozvolu za emitovanje tri kanala vrhunskog sadržaja a to su: K1 studio, TV Kazbuka (koji je kanal za dijecu) i TV Dr (kanal o medicini).

Ona će biti u ponudi Telekomovog kabla, i to na broju jedan, što bi trebalo da predstavlja pandan jednoj drugoj televiziji.

Ovom prilikom poznata voditeljica Jovana Joksimović se obratila svojim pratiocima na svom Instagram profilu gdje je sa kolegama poželjela suprugu sreću na novom putu. Kako ona kaže samo je sreća potrebna.

Voditeljka Jutarnjeg programa na televiziji “Prva”, Jovana Joksimović  ističe da je jako ponosna na svog supruga koji uskoro otvara tri nove televizije. Ali, ona iskreno dodaje i da ona neće biti dio te priče.

– Ja se bavim informativnim sadržajem, dnevnopolitičkim temama, a to nije koncept koji moj suprug pravi. Tako da, ako bude odlučio da otvori neku televiziju koja će biti informativnog karaktera, rado ću razmisliti o ponudi koju mi bude dao – kroz osmijeh je rekla Jovana u intervjuu.

Mnogi zavide Jovani i Željku na skladnom odnosu, a voditeljica je otkrila i da li u njihovom braku ima svađa.

– Mi se ne svađamo, ma koliko god to drugima zvučalo čudno. Ja sam ovako hrabra samo na televiziji, a u privatnom životu sam veoma poslušna – rekla je Jovana te se nadovezala  da je suprug ne nervira za razliku od gostiju u studiju.

 

Loading..