Showbizz

Dea nakon strašne nesreće otkrila nepoznate detalje, prvi put sjela za autombil: Evo kako njena ruka izgleda danas! (Foto)

Poznata srpska voditeljica Dea Đurđević navodi da su čak i ljekari iznenađeni njenim napretkom, ali da je snagom uma uspjela da ostvari nevjerovatan napredak i da sada može da pomjera dva prsta na svojoj povrijeđenoj ruci.

Ona je oduševila sve oko sebe kada je podijelila video na društvene mreže u kome pokazuje koliko se njena upornost zapravo isplatila. Dea je uspjela ono što su čak i doktori smatrali da je nemoguće, a to je da poslije samo godinu dana pomjeri prste na ruci koja joj je u saobraćajnoj nezgodi bila otkinuta.

– To je nevjerovatan osjećaj i ne mogu da ga opišem. Mi smo u početku mislili da je to uslovni refleks presađenih nerava, onda smo sačekali i ispostavilo se da ipak jeste, ali da sada mogu da pomjeram prste iz glave. Radi se o srednjem i domalom prstu, tako da sam se maksimalno koncetrisala i uspjelo je, sve je iz glave – kroz osmijeh kaže Dea te dodaje da taj trenutak nije bio ni malo lak.

– Boli strašno, ali je tolika radost što ta dva prsta mogu sad puno više da pomjerim, da sam zaboravila na svu bol koju sam osjećala. Kad sam pomjerila srednji i domali prst, nekom inercijom krenuli su i mali prst i kažiprst, što me je u potpunosti ohrabrilo. Ne mogu vam opisati koliko je bolno, ali se vježba. Nisam ni obratila pažnju na bol koliko sam se radovala u tom trenutku.

Dea ističe da su čak i doktori iznenađeni njenim dosadašnjim napretkom.

Nastavak teksta čitajte na linku OVDJE.