Davno proročanstvo se ostvarilo! “Svijet će započeti borbu protiv epidemije koja će izazvati veliki pomor djece i staraca!” (Foto)

0
635

Odlomak iz ove knjige natjerat će vas da se zapitate…

Dakle, ovaj članak se radi o staroj knjizi koja je otkrila određene dijelove onoga što nam se trenutno dešava.

Kako se novi korona virus koji uzrokuje bolest Kovid-19 polako širi cijelom našom planetom, a broj zaraženih sada premašuje 339.000, dezinformacije se šire gotovo jednako brzo. Jedan mit je i da su ovaj virus, nazvan SARS-KoV-2, napravili naučnici i da je pobjegao iz laboratorije u Vuhanu u Kini, gdje je epidemija i počela, kao da virus ima noge.

Pojedini su pobornici teorije da je virus zapravo krenuo sa vuhanske pijace, dok opet neki drugi vjeruju da je jednostavno kriva velika Amerika.

Međutim, nešto sasvim drugo ovih dana kruži internetom.

Dakle, u pitanju je odlomak iz knjige pod nazivom “Proricanje događaja”, gdje na stranici sa nadnaslovom “Godina 2020.” pišu skoro nevjerovatne stvari koje se odnose na trenutnu smrtonosnu pandemiju.

“Svijet će započeti borbu međutim, s nedovoljnim uspjehom, protiv epidemije koja će izazvati veliki pomor djece i staraca. Veliki broj država će zatvarati granice i prekidati svaki promet…  ”

Na šta je mislio ko god da je ovo pisao nikada nećemo znati, samo je u neku ruku ovo vrlo slično ovoj situaciji koja se trenutno dešava velikom broju stanovništva planete Zemlje.

Jedini način koji je ujedno i najefikasniji u suzbijanja virusa je samoizolacija. Zbog toga je u zemljama u regionu uveden policijski sat i mnoge druge sankcije. Vodite računa da perete ruke konstantno, nosite makse i rukavice gdje god da krenete, ali ograničite svoje kretanje što je više moguće.

Loading..